Brystforstørrelse med sikre bryst implantater
Brystforstørrende operation

Erfarne plastikkirurger udfører brystforstørrelse - sikker behandling i trygge rammer. Brystforstørrende operationer udføres af specialister i plastikkirurgi. Ønsker du brystforstørrelse, kan implantater være en mulighed.

Se yderligere informationer på brystforstørrelse her : Plastikkirurgi

En brystforstørrende operation kan have baggrund i vidt forskellige årsager. Oftest er der tale om medfødt mangel på brystudvikling, medfødt eller erhvervet forskel i bryststørrelse, erhvervet brystsvind ved f.eks.fødsel eller vægttab og kosmetisk brystforstørrelse.

Kontakt os for yderligere informationer på brystforstørrende operationer.

Se priser på brystoperationer og brystforstørrelse priser her : Plastikkirurgi priser

Formål med undersøgelsen/operationen ved brystforstørrelse

Alle brystforstørrelser er æstetiske, da der ikke ændres på brystets funktionalitet ved en brystforstørrende operation. Brystforstørrelse udføres ved indsættelse af et implantat (protese).

Der findes en række forskellige implantattyper, afhængig af den pågældende situation ved bryst forstørrelse, større bryster eller nye bryster.

Ved blivende implantater anvendes i dag oftest silikone proteser, som findes med flydende eller fast (gele) indhold af silikone.

Brystimplantater findes i uendeligt mange størrelser og former. Generelt taler man om runde eller anatomiske proteser.

Anatomiske proteser kaldes også dråbeformede.

Hvornår man anvender den ene eller den anden type afhænger dels af patientens kropsbygning såsom højde, vægt og kropsform, dels af formålet med implantatet ved brystforstørrelse, større bryster eller nye bryster.

Ved operationen skal proteserne placeres enten over eller under den store brystmuskel. Den rigtige placering afhænger igen af en samlet vurdering af implantaternes formål og patientens kropsbygning.

Se mere info på bryst forstørrelse under patientinfomation - se brystforstørrelse priser i prislisten.

Viborg Privathospital er en privatejet klinik og et hospital, specialiseret i kosmetiske og kirurgiske behandlinger ved hjælp af sikker teknologi og de nyeste behandlingsmetoder. Kvalitet er vor mærkevare!

Se mere info på

Viborg Privathospital behandler private klienter og har aftaler med bl.a. Danske Regioner og de fleste forsikringsselskaber med Sundhedsforsikring. Der er tilskud fra Sygesikringen Danmark til speciallægebehandlingen. Viborg Privathospital tilbyder næsten alle former for behandlinger, undersøgelser og operationer – uden ventetid.