Brystløft operation

Brystløft – løft af bryster

Erfarne plastikkirurger udfører brystløft - sikker behandling i trygge rammer. Hængende og slappe bryster løftes af specialister i plastikkirurgi. 

Se yderligere informationer på brystløft her

Hvis man er tilfreds med størrelsen på sine bryster, men oplever, at huden har mistet sin elasticitet f.eks. efter graviditet, amning, vægttab eller som følge af aldersforandringer og synes, at de er blevet slappe og hænger, kan det være hensigtsmæssigt med et brystløft.

Kontakt os for yderligere informationer på brystløft.

Se priser på brystoperationer og brystløft priser her

Formål med undersøgelsen/operationen ved brystløft

Med alderen eller efter graviditeter og amning vil brysthuden ofte strække sig så meget, at brysterne mister den oprindelige form. Brysterne kan blive slappe og hængende, hvor brystvorten sidder på den nedre del af brystet.

Med brystløft kan man ved at fjerne overskydende hud genskabe den ungdommelige brystform samtidig med at brystvorten genplaceres centralt.

Efter et brystløft bliver brystet således ikke mindre, men virker tværtimod ofte større end før brystløftet, fordi brystets volumen bliver samlet højere oppe på brystkassen.

Risici og komplikationer ved brystløft

Den hyppigste komplikation efter en brystløftsoperation er nedsat følesans i brystvorterne. Følesansen bliver ofte normal igen, men det kan godt tage helt op til et år.

Blødning og infektioner er sjældne ved brystløft operation. Risikoen for disse komplikationer stiger, hvis du er overvægtig eller ryger.

Betændelse ses meget sjældent og viser sig ved smerter, rødme og hævelse samt feber.

Se yderligere info på brystløft under patientinformation eller se brystløft priser i prislisten.

Viborg Privathospital er en privatejet klinik og et hospital, specialiseret i kosmetiske og kirurgiske behandlinger ved hjælp af sikker teknologi og de nyeste behandlingsmetoder. Kvalitet er vor mærkevare!

Se mere info på

Viborg Privathospital behandler private klienter og har aftaler med bl.a. Danske Regioner og de fleste forsikringsselskaber med Sundhedsforsikring. Der er tilskud fra Sygesikringen Danmark til speciallægebehandlingen. Viborg Privathospital tilbyder næsten alle former for behandlinger, undersøgelser og operationer – uden ventetid.