Brystreduktion - brystreducerende operation
Brystreduktion - brystformindelske

Erfarne plastikkirurger udfører brystreduktion - sikker behandling i trygge rammer. Brystformindelske udføres af specialister i plastikkirurgi. 

Se yderligere informationer på brystreduktion her

Kvinder med fysiske og kosmetiske gener på grund af store og/eller hængende bryster kan hjælpes med en operation, hvor brysterne reduceres i størrelse.

Kontakt os for yderligere informationer på brystreduktion.

Se priser på brystoperationer og brystreduktion priser her

Formål med undersøgelsen/operationen for brystreduktion

Kvinder med fysiske og kosmetiske gener på grund af store og/eller hængende bryster kan hjælpes med en operation - brystreduktion, hvor brysterne reduceres i størrelse og løftes.

Risici og komplikationer ved brystreduktion

Den hyppigste komplikation efter en brystreducerende operation er nedsat følesans i brystvorterne. Følesansen bliver ofte normal igen, men det kan godt tage helt op til et år efter brystreduktion operationen.

Der er tillige risiko for udvikling af dødt væv i brystet og/eller brystvorterne samt at evnen til at amme går tabt.

Blødning og infektioner er sjældne ved brystreduktion. Risikoen for disse komplikationer stiger ved brystreduktion, hvis du er overvægtig eller ryger.

Betændelse ses meget sjældent ved brystreduktion og viser sig ved smerter, rødme og hævelse samt feber. Der foreligger ikke nationale retningslinjer for, hvornår man bør undersøge for tidlige stadier af brystkræft før en brystreducerende operation.

Samtidig vil ”overflødig” røntgenstråling i større doser medføre en øget risiko for kræftudvikling.

Viborg Privathospital anbefaler følgende regime: Alle kvinder over 36 år eller kvinder disponeret for brystkræft bør have foretaget en mammografi før den brystreducerende operation. En tidligere mammografi - undersøgelse må maksimalt være ét år gammel.

Se yderligere info på brystreduktion under patientinformationer og se brystreduktion priser i prislisten.

Viborg Privathospital er en privatejet klinik og et hospital, specialiseret i kosmetiske og kirurgiske behandlinger ved hjælp af sikker teknologi og de nyeste behandlingsmetoder. Kvalitet er vor mærkevare!

Se mere info på

Viborg Privathospital behandler private klienter og har aftaler med bl.a. Danske Regioner og de fleste forsikringsselskaber med Sundhedsforsikring. Der er tilskud fra Sygesikringen Danmark til speciallægebehandlingen. Viborg Privathospital tilbyder næsten alle former for behandlinger, undersøgelser og operationer – uden ventetid.