Fjernelse af modermærker, talgkirtler eller fedtknuder

Erfarne plastikkirurger udfører modermærke fjernelse , fedtknude operation og fjernelse af talgkirtler, talgknopper og vorter - sikker behandling i trygge rammer. Operation og behandling udføres af specialister i plastikkirurgi. 

Se yderligere informationer på fedtknuder, modermærker og talgkirtler her

Viborg Privathospital tilbyder en lang række operationer som fedtsugning, maveskindsoperation, brystforstørrelse, brystreduktion, brystløft, korrektion af indadvendte brystvorter og brystvortereduktion.

Kontakt os for yderligere informationer på fjernelse af modermærke , fedtknude og talgkirtel.

Se priser her : Plastikkirurgi priser

Se mere yderligere info på fedtknuder, talgkirtler og modermærker under patient informationer

Formål med undersøgelsen/operationen

Fjernelse af knuder i huden eller i underhuden kan alle fjernes i lokalbedøvelse. Det kan dreje sig om fedtknuder (lipomer), talgkirtler (ateromer), godartede modermærker og vorter.

Der er ingen særlig forberedelse til operationen. Det er ikke nødvendigt at barbere området.

Risici og komplikationer

Der kan ses lidt blålig/gullig misfarvning omkring operationsarret, dette skyldes lidt blødning i underhuden. Dette er ufarligt og forsvinder igen. Lidt større blødning kan vise sig ved en ansamling, som trykker og spænder og en sjælden gang siver det igennem forbindingen.

Infektioner ses meget sjældent, men det kan vise sig ved rødme, hævelse, varme og smerter omkring såret. Der kan som nævnt opstå et mindre område omkring arret, hvor huden er følelsesløs.

Se mere info på fjernelse af talgknoppe, fjernelse af talgkirtel, fjenelse af vorter, fjernelse af fedtknude og fjernelse af modermærke under patientinformationer.

Viborg Privathospital er en privatejet klinik og et hospital, specialiseret i kosmetiske og kirurgiske behandlinger ved hjælp af sikker teknologi og de nyeste behandlingsmetoder. Kvalitet er vor mærkevare!

Se mere info på

Viborg Privathospital behandler private klienter og har aftaler med bl.a. Danske Regioner og de fleste forsikringsselskaber med Sundhedsforsikring. Der er tilskud fra Sygesikringen Danmark til speciallægebehandlingen. Viborg Privathospital tilbyder næsten alle former for behandlinger, undersøgelser og operationer – uden ventetid.