Nye bryster med sikre bryst implantater

Erfarne plastikkirurger udfører operation for nye bryster - sikker behandling i trygge rammer. Operationer udføres af specialister i plastikkirurgi. Ønsker du nye bryster, kan implantater være en mulighed for større bryster.

Se yderligere informationer på nye bryster her

En operation kan have baggrund i vidt forskellige årsager. Oftest er der tale om medfødt mangel på brystudvikling, medfødt eller erhvervet forskel i bryststørrelse, erhvervet brystsvind ved f.eks.fødsel eller vægttab og kosmetisk brystforstørrelse.

Kontakt os for yderligere informationer på operation for nye bryster.

Se priser på nye bryster her : Plastikkirurgi priser

Formål med undersøgelsen/operationen ved nye bryster

Alle brystforstørrelser er æstetiske, da der ikke ændres på brystets funktionalitet ved en brystforstørrende operation. Brystforstørrelse udføres ved indsættelse af et implantat (protese).Der findes en række forskellige implantattyper, afhængig af den pågældende situation ved brystforstørrelse, større bryster eller nye bryster.

Ved blivende implantater anvendes i dag oftest silikone proteser, som findes med flydende eller fast (gele) indhold af silikone.

Brystimplantater findes i uendeligt mange størrelser og former. Generelt taler man om runde eller anatomiske proteser.

Anatomiske proteser kaldes også dråbeformede. Hvornår man anvender den ene eller den anden type afhænger dels af patientens kropsbygning såsom højde, vægt og kropsform, dels af formålet med implantatet ved brystforstørrelse, større bryster eller nye bryster.

Ved operationen skal proteserne placeres enten over eller under den store brystmuskel. Den rigtige placering afhænger igen af en samlet vurdering af implantaternes formål og patientens kropsbygning.

Se mere info på nye bryster under patientinfomation - se nye bryster priser i prislisten.

Viborg Privathospital er en privatejet klinik og et hospital, specialiseret i kosmetiske og kirurgiske behandlinger ved hjælp af sikker teknologi og de nyeste behandlingsmetoder. Kvalitet er vor mærkevare!

Se mere info på

Viborg Privathospital behandler private klienter og har aftaler med bl.a. Danske Regioner og de fleste forsikringsselskaber med Sundhedsforsikring. Der er tilskud fra Sygesikringen Danmark til speciallægebehandlingen. Viborg Privathospital tilbyder næsten alle former for behandlinger, undersøgelser og operationer – uden ventetid.