Hårfjerning med Ellipse light

Slip for uønsket hår - for altid.
Smid diverse hårfjerningsmidler, voksecreme eller shavere ud og få fjernet dine uønskede hår med Ellipse, hvor på kroppen du måtte ønske det.

Hvad er en Ellipse behandling?
Ellipse behandlingen er skånsom og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme, en proces som ødelægger hårrodens evne til igen at producere hår.

Spørg efter yderligere information. Ved behandlingen mærkes en prikken i huden, men det er intet i forhold til den velvære du opnår ved at få fjernet generende mørke hår i ansigtet, på ryggen, under armene, på benene eller i bikinilinjen.

Tager hårfjerning lang tid?
Nej, i mange tilfælde vil en behandling kunne klares på ca. en halv time. På benene kan behandlingen tage op til 1-2 timer. Hvor mange behandlinger der skal til afhænger helt af hvor og hvor meget hår, der skal fjernes.

Normalt vil 6-8 behandlinger være tilstrækkeligt for at opnå et meget tilfredsstillende resultat. For at opnå det fulde udbytte af en Ellipse-behandling skal man undgå at bruge andre hårfjerningsmidler en måneds tid før behandlingen (man kan dog barbere hårene). Det er ligeledes vigtigt, at man undgår at blive solbrændt før og under behandlingen. Efter Ellipse-behandlingerne vil din generende hårvækst være væk, og du vil føle dig bedre tilpas og mere velplejet end nogensinde før.