Silikonebryster - brystimplantater
Silikone bryster - silikoneimplantater

Erfarne plastikkirurger udfører brystforstørrelse med implantater af silikone  - sikker behandling i trygge rammer. Viborg Privathospital tilbyder brystforstørrende operationer med brystimplantater  som udføres af specialister i plastikkirurgi. 

Se yderligere informationer på silikonebryster og brystimplantater her

Kontakt os for yderligere informationer på brystimplantater.

Se priser på brystimplantater og silikonebryster priser her

Kosmetisk brystforstørrelse - silikonebryster / brystimplatater

Alle brystforstørrelser , silikonebryster ,  er æstetiske, da der ikke ændres på brystets funktionalitet ved en brystforstørrende operation. Brystforstørrelse udføres ved indsættelse af et brystimplantat (protese) f.eks. silikonebryster.

Der findes en række forskellige brystimplantater, forskellige typer af brystimplantater, afhængig af den pågældende situation.

Ved blivende brystimplantater anvendes i dag oftest silikoneimplantater / proteser , som findes med flydende eller fast(gelé) indhold af silikone. Silikonebryster eller brystimplantater findes i uendeligt mange størrelser og former.

Generelt taler man om runde brystimplantater eller anatomiske brystimplantater eller proteser. Anatomiske brystimplantater / proteser kaldes også dråbeformede implantater.

Hvornår man anvender den ene eller den anden type afhænger dels af patientens kropsbygning såsom højde, vægt og kropsform, dels af formålet med brystimplantatet / silikoneimplantatet.

Ved operationen skal proteserne placeres enten over eller under den store brystmuskel. Den rigtige placering afhænger igen af en samlet vurdering af implantaternes formål og patientens kropsbygning.

Se mere info her : Patientinformation om brystforstørrende operation

Viborg Privathospital er en privatejet klinik og et hospital, specialiseret i kosmetiske og kirurgiske behandlinger ved hjælp af sikker teknologi og de nyeste behandlingsmetoder. Kvalitet er vor mærkevare!

Se mere info på

Viborg Privathospital behandler private klienter og har aftaler med bl.a. Danske Regioner og de fleste forsikringsselskaber med Sundhedsforsikring. Der er tilskud fra Sygesikringen Danmark til speciallægebehandlingen. Viborg Privathospital tilbyder næsten alle former for behandlinger, undersøgelser og operationer – uden ventetid.