Skumbehandling af åreknuder

Skumbehandling

Erfarne speciallæger udfører skumbehandling af åreknuder  - sikker behandling i trygge rammer. Viborg Privathospital tilbyder skumbehandling af åreknuder - skumbehandling af åreknuder kan være et alternativ til operation af åreknuder.

Se yderligere informationer på skumbehandling af åreknuder : Skumbehandling

Kontakt os for yderligere info på skumbehandling, eller se mere her: Åreknuder

Her finder du priser på skumbehandling af åreknuder : Skumbehandling priser

Åreknuder opstår, fordi de såkaldte veneklapper ikke fungerer rigtigt. Veneklapperne findes i de lange blodkar, som fører blodet tilbage fra benene, og deres funktion er at hindre at trykket nederst på benet ikke bliver for højt.

20-25 % af alle kvinder og 10-15 % af alle mænd over 15 år har åreknuder. Der skønnes således at være ca. 750.000 danskere med åreknuder.

Der foretages godt 6.000 operationer for åreknuder om året i Danmark. Hos nogle kan åreknuder fremkalde træthed, tyngdefornemmelse, uro og kramper. Hos 2-5 % kommer der komplikationer med hudforandringer, som kan udvikle sig til skinnebenssår.

Åreknuder kan også give betydelige kosmetiske gener. Åreknuder er ikke ”farlige”. De giver ikke farlige blodpropper eller andre alvorlige sygdomme. Hvis der er hudforandringer ved smalbenet eller evt. sårdannelse, er der en klar grundtil operation for at hindre større sårproblemer.

Er der væsentlige gener med uro, hævelse osv., er der også en god grund til behandling.

Skumbehandling kan bruges til behandling af store åreknuder som normalt er operationskrævende. Meget store og omfattende åreknuder, svarende til 25 % af de henviste patienter, behandles dog bedst med normal kirurgi/operation.

Åreknuder mindre end 3 mm i diameter, samt snoede åreknuder behandles bedst med mikroskumskleroserende terapi, hvor man bruger en svag standard skumopløsning.

Viborg Privathospital er en privatejet klinik og et hospital, specialiseret i kosmetiske og kirurgiske behandlinger ved hjælp af sikker teknologi og de nyeste behandlingsmetoder. Kvalitet er vor mærkevare!

Se mere info på

Viborg Privathospital behandler private klienter og har aftaler med bl.a. Danske Regioner og de fleste forsikringsselskaber med Sundhedsforsikring. Der er tilskud fra Sygesikringen Danmark til speciallægebehandlingen. Viborg Privathospital tilbyder næsten alle former for behandlinger, undersøgelser og operationer – uden ventetid.